Werken bij Hubo Amstelveen

Werken bij Hubo Amstelveen

20 december 2018 Uit Door Redactie

Werken bij het bedrijf Hubo Amstelveen is zeer leerzaam en leuk. Gelukkig zijn zij ook op zoek naar u! De medewerkers van Hubo Amstelveen zijn erg gezellig en staan ervoor open om u alles te leren binnen het bedrijf. U wordt gegarandeerd een ervaren winkelier als u solliciteert bij Hubo Amstelveen.

Vereiste voor het werken bij Hubo

Welke ervaring moet u eigenlijk hebben om te werken bij Hubo? Het is van belang dat u ervaring in het assortiment hebt, goede contactuele eigenschappen en een klantvriendelijke instelling hebt, klant- en servicegericht zijn, doorgroeimogelijkheden, flexibele instelling, zelfstandig, je gaat voor kwaliteit. Daarnaast biedt Hubo u een passend salaris en een secundaire arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat wordt uw functie

Wat wordt eigenlijk uw functie binnen het bedrijf Hubo Amstelveen? U gaat bij Hubo voornamelijk in de winkel staan. U helpt hier klanten en adviseert de klant met zijn of haar wensen. Alle collega’s van Hubo staan u bij met lastige vragen van klanten. U verkoopt ijzerwaren tot kasten en zonwering. Alles binnen het assortiment van Hubo Amstelveen kunt u gaan verkopen. De klant is koning en u zorgt ervoor dat de klanten met een glimlach de winkel zullen uitlopen. U komt terecht in een leerzame, gezellige en motiverende werkomgeving. Stuur uw CV met een motivatiebrief naar Hubo.

 

Meer weten over meubilair? Kijk dan hier.