Terecht gekomen op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean

Terecht gekomen op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean

8 mei 2019 Uit Door Redactie

Mijn moeder is sinds kort de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Haar kantoor bevindt zich echter op de 20e verdieping en ze kon hiervoor erg lastig een glazenwasser vinden die de ramen schoon zou kunnen maken. We besloten daarom om samen op het internet op zoek te gaan. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean.

 

Veel informatie te vinden op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean

Toen we terecht kwamen op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere ook vermeld dat ze elke klus aannemen. Dit sprak mijn moeder super erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

 

De ramen schoongemaakt op de 20e verdieping

Toen mijn moeder contact opnam met het bedrijf werd ze erg vriendelijk te woord gestaan. Tijdens het  kennismakingsgesprek werd alles aan mijn moeder uitgebreid uitgelegd. Mijn moeder besloot na het gesprek om de ramen van haar kantoor door Schoonmaakbedrijf Quick & Clean te laten schoonmaken.