Op zoek naar Mozaïektegels? Ga langs bij MozaïekTegels

Op zoek naar Mozaïektegels? Ga langs bij MozaïekTegels

20 april 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar Mozaiek tegels? Gaat u dan langs bij Mozaïek Tegel dit is de perfecte winkel voor mooie tegels. Met erg klantvriendelijk en heel erg professioneel personeel. U krijgt topkwaliteit geleverd voor een scherpe prijs. Er zijn al een hoop tevreden klanten.

mozaiek Tegels

Tarieven bij Mozaïek Tegels

De tarieven variëren tussen €54,50 en €109 per 0,91 m². Dit afhankelijk van welke soort het is. Je hebt ook nog een paar goedkopere die zitten rond de €40,00. Ze hebben tegels in alle maten en kleuren. Ze hebben tegels in het blauw, goud, grijs, rood, zilver, zwart, beige, antraciet, geel, groen, oranje, paars, roze en wit.

Mijn ervaring met Mozaiek tegels

Mijn ervaring met Mozaiek tegels is zeer positief. Ik vind de tegels erg mooi en van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Het personeel was erg vriendelijk en professioneel waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde om dingen te vragen over de tegels en ze deden ook echt hun best om het mij zo goed mogelijk uit te leggen. Dus als u bijna niet tot geen verstand van tegels dan zou ik zeker bij Mozaiek Tegels tegeltjes kopen.

Contact met Mozaiek Tegels

U kunt contact opnemen met Mozaiek Tegels door de live chat op de website, door te bellen naar 085 782 5333, door een appje te sturen naar 06 17 80 84 62, door een mailtje te sturen naar [email protected]