Meer informatie te vinden op de website van Tegelmaxx

Meer informatie te vinden op de website van Tegelmaxx

26 februari 2019 Uit Door Redactie

Mijn ouders wonen al 20 jaar in dezelfde woning en ze wilde graag het laminaat laten vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. Ze hadden hier echter het budget niet voor. Mijn ouders gingen voor 3 weken op vakantie naar Italiƫ. Ik besloot daarom om als verrassing voor als ze terug zouden komen het laminaat te hebben vervangen door een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Ik ging op zoek naar meer informatie op het internet voor een bedrijf dat bij ons in de buurt zit die mooie tegels tegen een lage prijs aanbiedt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar meer informatie over een bedrijf dat bij ons in de buurt in gevestigd kwam ik uit op de website van Tegelmaxx.

Informatie op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over wat ze aan te bieden hebben. Ik besloot nadat ik een tijdje op de website had gekeken om over te gaan tot een aankoop van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. De prijs van de tegels en montage vond ik erg aantrekkelijk dus ik raad Tegelmaxx echt aan voor de mensen die op zoek zijn naar een mooie vloer tegen een lage prijs.