Meer informatie over Miltonhouse?

Meer informatie over Miltonhouse?

28 mei 2019 Uit Door Redactie

Graag meer informatie over Miltonhouse? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie over het assortiment en over Miltonhouse zelf.

meer informatie

Over Miltonhouse

Miltonhouse is een woonwinkel wat gevestigd is in Beusichem (in de buurt van Culemborg). Woonwinkel Miltonhouse verkoopt meubilair wat u voornamelijk in uw woonkamer kunt plaatsen. Miltonhouse verkoopt bijvoorbeeld allemaal verschillende banken, ze verkopen dan leren banken, hoekbanken, relaxbanken, stoffen banken, loungebank voor binnen, en moderne bankstellen. Het bedrijf verkoopt niet alleen maar banken. Ze verkopen ook verschillende soorten stoelen, kasten, tafels, fauteuils, poefs, vloerkleden en lampen.  Op de website vindt u veel meer producten en verschillende soorten stoelen, kasten, fauteuils etc.

Meer informatie

Heeft u nog vragen voor Miltonhouse of wilt u meer te weten te komen over Miltonhouse bekijk dan de website van Miltonhouse. Op de website vind allemaal informatie over het meubilair wat woonwinkel Miltonhouse allemaal verkoopt en waar u op moet letten tijdens het kopen van uw meubilair. U kunt ook de garantievoorwaarden bekijken op de website. Voor vragen kunt u altijd een mailtje sturen naar Miltonhouse. Het e mailadres van Miltonhouse is [email protected]. Ook kunt u altijd langskomen in de showroom en daar uw vragen aan een van de werknemers vragen.